Joggal háborogsz de nem tudhatod kinek mi van a háttérben , miért nem tud időt szakítani egy valós nem csak úgy immel ámmal összedobált
100-lista megírására!
Nálam Pl az a helyzet hogy három hete itthon vagyok de mégsem tudtam időt szakítani rá mert lakásfelújítás van falak bontásával , villanyszereléssel , rejtett RGB plafon szerelés , új bútorok, ajtók beszerzésével kapcsolatos ügyintézések. Volt hogy csak a sarokülőgarnitúra kiválasztása elvett a szabimból három teljes napot , mert az egyiknek a mérete nem volt jó, a másiknak a színősszeállítása, harmadikban nem fért el annyi ágynemű amennyit el kellene rejteni stb stb.....
A másik dolog hogy ez mellet pontosan 150 kiadványt kellett átkonvertálnom mert olyan lossless formátumban és formailag küldték el ami számomra nem volt megfelelő! Igen , inkább erre összpontosítottam mint egy hiteles lista megírására. Közben beütött a menykő kiderült hogy
ki kell húzni a kettő legalsó elől lévő fogam és helyette mint végre végleg kiderült Cirkon Kerámia Koronát kell építeni! Ennek a kiderítése sem volt egyszerű hogy számomra a legjobb orvost megtaláljam hozzá. Pont jól jön a lakásfelújítás mellet egy kisebb "vagyont" erre is kiadni! De remélem ebbe a hátralévő kettő napban még tudok időt szakítani a lista megírására mert a felújításban már csak olyan elemek vannak hátra amire szept közepéig várni kell! Remélem egyszer vége lesz! Végezetül annyit hogy ne hagyd abba az újdonságok bemutatását mert ha te kiszállsz végleg akkor biztos hogy annyi lesz ennek a topiknak is. Sokan innen informálódnak az új zenékkel kapcsolatban , sok sok hasznos mások által még nem ismert dalt mutatsz be amiért én is köszönetet mondok neked!