NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #40767
    Szia,

Félreértések láncolatát olvasom a hozzászólásodban.
    Videót a dalhoz én nem kerestem.
    studiohits kolléga írta ,nem talált videót "The Waders - Qwaka Song" dalhoz.
    lásd. #40731

A másik dolog ,a mostani zenék ismeretében,nem nézem le azon korszak zenéit,sőt a klasszikus diszkó korszak dalai közt ,sok jó és zeneileg magas színvonalú dalt dobtak piacra.
    Csak néhányat megemlítve,a legnagyobb favoritjaimból.

Goombay Dance Band – Eldorado
    Earth And Fire – Weekend
    Exile – How Could This Go Wrong
    À La Carte – Doctor, Doctor (Help Me Please)
    Babe – The Drunken Sailor
    Maywood – Late At Night
    Precious Wilson - Video
    Eruption – Go Johnnie Go (Keep On Walking, John B.)
    stb.
    Sorolhatnám tovább.
    Peter Griffin
    Ottawan
    Luv zenékkel.

Minden zenei korszakban vannak,voltak jó illetve kevésbé jó produkciók,ez tök természetes.
    A new-italo vonal orosz szárnyán a legtöbb dal pocsék,mint ahogy a BCR zenék is,akik ebből indulnak ki,azok érthető módon fanyaloghatnak,pedig az elmúlt bő évtizedben bitang jó felhozatal volt az italo-euro disco stílusban ,new gen előadóktól és a 80s sztárok dalai közt is nagyszerű dalok kerültek piacra.
    Szóval nekem semmi problémám a 70s évek végi,80s eleji dalokkal,és a zenei paletta tán szélesebb is volt mint manapság,és ismétlem magam,színvonalasabb is,megéltem a korszakot,nem kell visszarepülnöm.

Kacsatánc egy idétlen dal,manapság is vannak ilyenek,volt egy moldáv dal 2000s évek elején,O-Zone - Dragostea Din Tei" nagy siker volt,de engem azzal is a világ végére lehetett volna kergetni.

További szép napot neked is!