fülcsimanó2#40559
"Ha ezt a listát meglátná egy olyan rádió zenei igazgatója,melyben mainstream,jól ismert világslágereket szeretnének játszani a hallgatóknak,válszeg azonnal felkérne zenei szerkesztőnek."
Válszeg el is vállalnám, kis túlzással akár én lehetnék egy második Göczey Zsuzsa....:-)))... hidd el, nagyobb sikerélmény lenne, mint a könyvelés, amit nyomok idestova 38 éve...Szeretem a számokat, de a zeneszámokat még jobban.:-)))
Hogy manapság miket játszanak a rádiók, fogalmam sincs, kizárólag két adót hallgatok hétvégén azt is csak főzés közben, Petőfit vagy Rádió1-et, s ezt a kettőt is kizárólag azért, hogy képben legyek a mai zenékkel is. (Utóbbi a jobb egyébként...)
Egyébként a listához nekem is van egy sztorim, méghozzá a The Cars kapcsán.
'81-től '85-ig voltam Vácon közgazdasági szakközépiskolás, minden órát szerettem, főleg ami számokkal volt kapcsolatos, kivéve a testnevelést.
Emlékszem, akkor kedveltem meg a testnevelés órákat, amikor a tesi tanárnő a nudli méretű tornatermünkbe behozott otthonról egy marha nagy Hitachi kazettás magnót, olyan kazettákkal, amin lévő zenék jó részét nem is ismertük. 84-től már nagyon hódított az aerobic láz, úgyhogy a torna órák a futás, szekrényugrás és bordásfal elnevezésű kínzások helyett szépen átmentek táncikálásba. Mindjárt megszerettem a torna órákat is.
A tanárnőnek amúgy a The Cars - Hello Again c. száma volt a kedvence. Majdnem rátettem a 100-as listára is, de a Drive győzött.