60s éveket is jó ha karcoljuk,mert egy Echo dal ott lesz a listámon :) !
Ehhez van egy nagyon kellemes emlékem,húszas éveim elején jártam, akkor azon a nyáron,egy kanadai fotómodell hölggyel (is) jártam, akarom mondani a barátnőm volt,a szállodai szobámban beszélgettünk s zenét hallgattunk,magyar dalokat kért játszani,az Echo egyik dala gyerekkorom óta kedves kis dal számomra,azt hallgattuk éppen amikor kopogás az ajtón,a hölgy anyukája érkezett,a szomszéd szobából,elnézést kért a zavarásért,de a dal fiatalabb korából csodálatos emlékeket hozott vissza,kérte játsszam le újra.
Teljesítettem a kérését,s a következő dal a kazettán Delhusa - Csak fújt közben a szél volt,nahh ezen dalra barátnőm anyukája már elolvadt,mondta hogy ez a dal is nagy kedvence volt,mielőtt kiment Kanadába,oda ment férjhez,azaz a fotómodell barátnőm anyai ágon magyar származású volt,sajnos sokáig nem élvezhettem a társaságát mert a munkája miatt Olaszországba utazott.
De készültek közös fotók amiket a mai napig féltve őrzök.
A fiatalságom egy kis darabja,de jó világ volt,teljesen más volt a Balaton-part is,akkortájt.
S végül,elárulom,nincs ebben semmi titok,az én listámon szeptemberben a topon Szűcs Judith - Táncolj még dala lesz.