NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #40255
    Szia,

A listád ,rangsorolásod,stíluskavalkád.
    2 olyan albummal amik létezéséről én nem tudtam.
    Valamint egy érdekességgel,Enigma (Michael Cretu) különös hangzásvilága,én is megvettem annak idején ezt az albumot,de nem hallgatom már.
    Cretu a 80s években nagyon jó synth-pop dalokat komponált,mint pld. Samurai vagy éppen, When Love Is The Missing Word,már ezeknek is volt egyedi hangzása.

Nincs azzal semmi probléma,hogy te nem kedveled a new-italo vonal zenéit,leírtad,soha nem voltál italo-disco fan ,ezzel ki is mentetted magad.
    New-italo style azoknál játszik,akiknél a 80s években a mainstream,leginkább kedvelt stílus az euro-italo disco stílus volt.
    Nekünk,számunkra a style újjáéledése ,rendkívűl jó dolog,egyrészt a 80s előadók visszatértek új nagyszerű dalokkal,másrészt egy új ,tehetséges zenészekből álló generáció is felült a retro hullámra,és bitang jó zenéket,produkciókat tettek ,tesznek le a new-italo vonalra.

Volt 2020-ban ,10 esztendőt felőlelő szavazásunk .new italo zenékből,ezek a dalok a listán,simán versenyképessek a 80s évek legnagyobb slágereivel is.
    Italo Disco - The New Generaton Top 40 (2010-2019)

Köszönöm szépen hogy megtiszteltél,beszálltál a szavazásba!
    Várok további rangsorolásokat!