NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #40140
    Hali...
    Ennek a dalnak a címe most "The dance of waves" hogy miért? Alább olvashatjátok.
    Nem vártam választ, de ma reggel írtam (sokadjára) Mike csávesznek az FB messengerre és a srác válaszolt.
    Mondtam neki, hogy az SG-ről is érdeklődnek eme dal íránt.
    Először is - nagyon kedvesen- elnézést kért, mert nagyon ritkán van a facebook-on, mivel egy hölgy kezeli az oldalát.
    De bemásolom ide mert, engedélyezte és az írtak alapján még jobban megerősít, hogy a csávesz brutálisan muzikális aggyal van megáldva.
    És nem nagyképű, pedig lehetne az ennyi feliratkozóval, ami már megint elmelkedett 223-ról 224 ezerre.

////////////////////////////////
    Szia Tibi!

Gyorsan írok, mert nincs sok időm.
    Nagyon sajnálom és kérlek ne haragudj, hogy eddig nem válaszoltam, de nagyon elfoglalt vagyok.
    Megnyugtatlak, minden SHORT video által reklámozott dal elkészült, vagy be lesz fejezve.
    Jelenleg is 5 dal már elkészült, köztük a BAD LOVE (Hi-nrg, Italo disco) is és a jövő héten ki is fog kerülni.
    De most az ECHOES OF TRIUMPH (synthwave) dal lesz a kövekező. A Passion is szinte kész.
    Utána SPANISH EYES (Spanyol hangulatú Italo disco) dal. Aztán következik a MAGIC TALE, ez egyébként az egyik személyes kedvecem.
    Az általad említett dal projekt neve egyelőre:THE DANCE OF WAVES és már 90%-os állapotban van, csak dalszöveget kell írni hozzá.
    Marta ebben nagyon gyors és nagyon profi. Aztán készül közben a VAMPIRE (Italo Disco) dal is, Ennek már a dalszövege is kész.  
    Aztán FEELINGS retrowave dal, dalszöveg is kész már év eleje óta. A BRAND-NEW DIMENSION 2024-es változata is szinte már kész.
    Mindig azt folytatom, vagy fejezem be, amihez ihletem, vagy kedvem van.

Vagy komponálok egy teljesen új dalt. Szinte mindig kavarognak a fejemben a dallamok. Néha már az őrületbe kerget, komolyan.
    Beugrik egy, pl meghatározó Italo Disco dallam, ezt azonnal fizikai valósággá kell tennem, vagyis le kell játszanom a dallamot és rögzíteni, mert különben elfelejteném. Sokszor van ilyenre is példa.
    -----
    Köszi szépen a Laura Branigan dicséretet, de hozzá kell tennem, hogy a remix-en én nagyon sokat dolgoztam és azt akartam, hogy jobb legyen, mint az eredeti. Ez valószínűleg sikerült is a hozzászólások és a rengeteg üzenet elolvasása után, de akármennyire is szeretnék még több remix-et csinálni, úgy értem, hogy jobbakat, többet nem fogok ilyenre időt pazarolni.

Ugyanis az LB remix-re egy teljes 1 hetem ment rá, szinte egész napok. És a reklámból befolyó pénzből én semmit nem látok, 1 centet sem, és mivel Laura eredeti acapelláját használtam, ezért a jogok - nyugodjon békében- de Őt illetik. A hallgatóknak pedig eszébe nem jut 1 dollárt adományt adni, de még felet se :xD Ami, kb egy zsemle ára. De cigire, fűre  biztos elköltik a pénzüket naponta, persze vannak kivételek is, de általában az emberek többsége megelégszik azzal, hogy a youtube-on meghallgatja és letölti a zenét.

Ettől függetlenül mi dolgozunk tovább, mert rengeteg dal van MÉG a fejemben és nagyon sok ötletünk van. Italo Disco, Synthwave, trance, dance, melodic techno, ambient minden stílusban jövünk! Üdvözlöm az SG fórum New italo topikjának hallgatóit is,
    Tudod te is jól, jó néhány évig vittük a 80-as évek topikját. Nagyon jó banda volt ott, sok jó zenével és ökörködéssel. :DD
    Azt soha nem felejtem el, hogy egy nagyon ritka dalt kerestem, de már világszinten és mindenki ezt a dalt hajkurászta és eltelt 1 év is szerintem, mire, ha jól emlékszem még a nevére, AERO fórumtárs végre megtalálta.
    A keresett dal pedig OBI-WAN - Nobody Calls Me volt. Omg pedig azt hittem, soha nem lesz meg ez a dal.

A másik kérdésedre válaszolva: Az AI-ról az a véleményem, hogy olyan ütemben fejlődik, amit néhány éve még elképzelni sem tudtunk, hogy ez mennyire fogja megváltoztatni az alkotást, majd a jövő eldönti.
    Még egyszer üdvözlök mindenkit, most tépek, mert ezer dolgom van. Írj mail-t, a címem tudod, mert azt gyakrabban olvasom, de nem ígérem, hogy mindig tudok válaszolni.
    Minden jót kívánok neked és mindenkinek! :-)

Mike

//////////////////////////////

Itt hozzátenném, hogy már nagyon sokszor írtam email-t neki, de nem kaptam választ. Most egy hülye messenger-en sikerült végre. [nevetés]

Utoljára szerkesztette: rain70, 2024.05.22. 15:02:26