-
ItaloMucsacso70 #40049 Szia!
Végtelenül elkeserítő ez számomra ami most elkezdődött!
Kis túlzással azt lehet mondani hogy a zeneiparnak befellegzett mert egyszerűen nincs már szükség zenészekre!
Várható volt de nem gondoltam hogy ilyen hamar eléri az Italo- Euro zenét is!
Az évtizedek alatt annyi zenei anyag halmozódott fel amit fel tudnak használni az Ai által ,hogy tényleg nincs már szükség arra hogy
bármelyik együttes vagy szóló énekes vokál hangját leutánozzák.
Vannak ügyesebb és amatőr próbálkozások.
Több AI program is képes már a tökéletes zene elkészítésére a megfelelő Promt megadása után.
A különbség csak az hogy ami ingyenes az a végeredményt 192 mp3-ban rögzíti , a fizetős viszont képes már a lossless rögzítésre is.
És akkor most jön be az ami a másik elkeserítő dolog!
Idáig voltak az ellenőrző progik a spektrumképeikkel ami nagyjából azért megmondta hogy milyen minőségű zenékkel van dolgunk , hiszen erre találták ki őket!
De pár hónapja úgy átverik ezeket a programokat valahogy hogy vidáman készítenek a rosszabb minőségű youtube felvételekből is tökéletesnek KINÉZŐ lossless spektrumképeket.
És innentől kezdve óriási káosz lesz mert bizony ezek az ügyes emberkék válogatás nélkül mindennel megcsinálják ezeket a feljavításokat.
Jó példák erre!
The Flirts - Voulez Vous (Atlantis Codex Ultimo Remix)
Linda J Nizza ft. Ian Coleen - Take You Down (Italo Disco)
Tangui - Amour Combat (Gerson Tellez Remix)
Ezek gyakorlatilag beszerezhetetlen zenék csak a youtube-n vannak fent .
Mindegyik szerzővel beszéltem meg akartam venni tőlük pénzért de nem adták.
Mutattam a beszerzőimnek pár óra múlva mindegyiket olyan tökéletes spektrumképpel küldték vissza hogy nem hittem a szememnek.
Szóval ez az AI Blue System album nagyon nagy valószínűséggel se lesz soha elérhető lossless-ben ha csak nem a fizetés Zeneszerkesztővel készítették.
De innentől kezdve a kör bezárult.
Minden és mindenki reprodukálható és ez végtelenül szomorú szerintem!!!!!
Utoljára szerkesztette: ItaloMucsacso70, 2024.05.12. 10:02:35