NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• cucurbia
    Közvetlenül előtte igen(közbeiktatva egy két Gémesi Csabás,Kiss Gyuris adást),Szever előtt pedig még a Fenyves Tamás összeállításában vezette a Komjáthy is,meg egy bemondónő vagy szinésznő, a neve most nem jut eszembe.A műsor 86-ban indult és az első 3-4 évében azért olyan zenékkel volt tele,mint a Digital Ram, a Black Denim,Tasha,Nilla Backman,Fred Ventura,Allan Clay,Lisa and the Plain Truth,Man to Man,Rose,Susanne Meals,Sophie,Twenthy-One,stb......aztán jött a Szever 88-ban is aztán már ment benne Cappella,Laserdance,Claudia T,Sheila Stewart,Starlight orch.,Voyou,Boytronic,Deborah Sasson,Aleph,,...nem sorolom,csak érzékeltetni akartam mennyivel változatosabb volt a zenei összeállítás a Haluska előtt.
    Végül is már 4 éves volt a műsor,mikor bedobták oda a Haluskát aki aztán teletömte utána eurobeat meg italodisco,később italohouse lemezekkel.Na de erről anno néhány éve készitettünk is egy két részes többórás műsort feldolgozva a műsor történetét,régi lektortokból még néhány konkrét műsortracklistát is össze tudtam szedni.(bár tudom,sajnos az Imre erről mindig mást füllentett össze a megszólalásaiban,de tudod......vagy jót vagy semmit,inkább a semminél maradok)
    Igen van a Palinak most már több évtizede egy webes cége a CDBt,,külsősként felkérés alapján kezdetektől kezdve én is benne vagyok a lemezbeszerzéseiben,főállásként ezzel sosem terveztem,bár volt anno ebben megkeresés,nekem ez túl bizonytalan piacszegmens.Örülök,ha te is az üzletfelünk vagy:))
    Utoljára szerkesztette: cucurbia, 2023.12.30. 21:53:04