wagner70#39150
Természetes, hogy beszállok mert őszintén mondom olyan kevés időm mellett is nagyon kiváncsi vagyok az év végén hogy áll össze egy TOP 20 lista még ha 10-15 ember szavazata alapján is. És minden év végén örömmel töltött el, hogy sokat másként gondoltuk és egy igen színes lista jött létre. Jöhetett is mert mindíg kiderült mindenkinek más tetszik, de ez azt is jelenti volt miből válogatni. És ez jó! Idén is száznál is több kiadvány jelenet meg többszáz dallal! Tényleg mondtad javasoljunk, de én úgy gondoltam hogy jövök én ahhoz hogy bármelyikre is azt mondjam ez nem jó, ez ne legyen benne az 50-ben! Ezt mi sem bizonyítja jobban minthogy hat lista alapján kiderült, 3 olyan 1. helyezett is van, ami bent sincs az 50-es ajánlatban, de van 2. hely is stb. Igen a pontozott helyen olyan dalok vannak amik a kedvenceim és nincsenek az 50-es listán. De ahogy azt észrevettem másnál is van ilyen, csak ők feltöltötték a listát a lehetőségekből. Csak ez így ha szóváteszik ("nem ez lett volna") akkor ez nem az Ő TOP 20-uk, hanem egy alternatív lista.