NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #38849
    Írnék egy szösszenetet, amit mostanában érzek, érzünk a studióban és érzi körülöttem mindenki.

Én csak annyit tudok és látok, hogy az Italo Disco újra haldoklik. A new italo generation gyártók valószínűleg már csak  kedvtelésből szinte ráfizetéssel csinálnak dalokat. Egy olyan új generáció nőtt fel, vagy kettő, akiket ez egyáltalán nem érdekel. Miért dolgozzanak ezek a zeneszerzők? Azért, hogy lewarezolják a potom pénzért megvehető dalaikat? Látjuk és érezzük mi is a csatornánkon, hogy piac döglődik.
    Másrészt a mi generációnk, sajnos folyamatosan "kihal"...
    A három lányomon is tapasztalom, hogy a rövid videók titktok, youtube miatt egyre jobban elszakadnak a valóságtól.
    Bár kitűnő tanulók, megcsinálják a dolgaikat, de utána azt a k...ott telefont nyomkodják és még egy 20 másodperces videót sem képesek megnézni. Mert csak lapoznak folyamatosan.

Persze ilyenkor szólók, hogy elég volt, de aztán jön a hiszti és tudom, hogy nem bírják ki, hogy ne vegyék elő. Nekem meg már elegem van, hogy négy nővel (+a feleségem) hadakozzak az én koromban. Nagyon örülök, hogy abban a korban nőttem fel, ahol személyesen tudtunk szinte egész nap játszani, találkozni és a többi.
    Az új generáció egy olyan k...tt hülye lett és lesz folyamtosan, hogy néha egyszerűen nem hiszem el, hogy mi történik itt a földön.
    Csak egy példa a rengeteg közül:

https://twitter.com/RealJamesWoods/status/1716539605779120511?t=yupHSl12PaNBQIhHOduMHw&s=08

Lehetne regényben folytatni, de minek? Ti is érzitek, hogy valami nagyon elbaszodótt és minden értlemes tartalomgyártó is, hogy a hosszabb videókat már alig nézik. Akkor az italo Disco előadók,  főleg mennek a levesbe, minek dolgozzanak ingyen nekünk?
    Ettől függetlenül a stílus úgy látom és érzem, hogy hamarosan újra koporsóba kerül, de elég sokáig újra fent tudott maradni. Néha lesz pár foszlány dal, de nem hiszem, hogy itt már baromi nagy slágerek születnek a jövőben. Mert ahogy írtam fentebb, a mi generáción kihalása sajnos folyamatos az Italo Disco zeneszerzőkkel együtt.

Lásd, pl Fancy mélyrepülését is, mert a végére olyan dalokat csinált, hogy inkább lett nevetséges, mint sikeresebb. Inkább a háttérbe vonult Ő is. Pedig a 80-as években óriásik slágereket csinált saját és álneveken is

Utoljára szerkesztette: rain70, 2023.11.02. 07:33:09