Ez esetben,nem szavazásról volt ,van szó.
Egy kérésem volt ,megismétlem: Most egy olyan kéréssel fordulok a tisztelt tagokhoz,jelezze az nekem,akinek ez a dal tetszik.
D.White zenéjéről illetve előadói képességeiről írtam véleményt,nincs itt semmiféle gyűlölet,megvetés,szimplán az a szitu hogy én nem kedvelem a dalait.
Számomra a disco zenei vonal kedvelése úgy igazából, egykoron Bobby Orlando zenei világával startolt,azt a dallamvilágot összehasonlítva egy D.White zenében hallhatóval ,óriási a kontraszt,ég és föld a különbség.
Számokkal kapcsolatban,jó volna ha volna arra statisztika a megtekintés számadataiból mennyi az orosz,illetve orosz ajkú akik nézik a videóit.
Nem linkelem,de ha van kedved nézd meg a bandcamp-on ennek az általad brutál népszerűnek titulált előadónak hány italo-disco rajongó vásárolja a dalait.
Javaslom,zárjuk is le ezt a témát,véleményt cseréltünk kulturált hangnemben ,de nem fogjuk tudni egymást meggyőzni,
Te kedveled a dalait,én nem,ez ilyen pofonegyszerű.
Az orosz előadók,formációk közt egyet tudok mondani ,akik véleményem szerint, tényleg magas színvonalon zenélnek,Plazma.