Tudod Béla ,az gyakran van úgy hogy az élet átírja azt amit az ember eltervez.
Egy 20-as listát feldobni favorit dalokból ,nekem sacc/kb 20 perc volt, viszont az összesített rangsor elkészítése ,15 listát pontozni majd ebből feldobni a végeredményt,az már komolyan elfoglatság ,órákat vett igénybe.
Írtam én olyant is hogy ha a tagok hozzállása olyan lenne,lezavarhatnánk az év végi szavazást bő két hét alatt. lásd. #37396
Olyan lett a hozzáállásuk ahogy én szerettem volna!
Mivel módosítanom kellett az előzetesen megadott határidőt,azt gondolom még időben szólt a felkérésem,itt te voltál a rádiós ,akire céloztam.
lásd. Reynaud hsz (2022.12.14)
Itt nem vagyok fönök,anno Amaximus házigazdát akart csinálni belőlem a topicban ,az is voltam pár óráig ,de tiltakoztam és lemondtam a lehetőségről,én csak egy zenekedvelő tag vagyok a több százból,nem is akarok több lenni.
Játékon kívül is írhatsz listát,engem és szerintem többeket érdekelne egy egykori rádiós ,Komjáthy Gyuri bácsi ex munkatársa hogy értékeli az idei év zenei felhozatalát,bár amilyen negítív hozzáállásod volt a dologhoz amikor félszegen utalni mertem rá hogy örülnék ha beszállnál a játékunkba,ehhez sok reményt nem fűzök.
P.S. : Mutatnék nektek egy 80s Bobby "O" szerzemény,remixéből egy kis részletett,de erre sajnos már nincs időm!