NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #37024
    Minden rossz szándék nélkül írom, hogy nem első, vagy második, hanem már több(edik) alkalom - aha elég hülye szó ez a többedik most részemről, mindegy...
    Szóval, amit észrevettem, hogy nem írod Mflex Sounds nevét rendesen.
    Tehát Mfex írsz, Mflex helyett. Tanuljuk meg az egyetlen magyar és egyben legsikeresebb New italo generation előadó honfitársunk nevét jól leírni, ez a minimum tisztesség irányába. és biztos senki nem vette észre (biztos), hogy közben kidobtak tegnap egy új dalt, ami megint odab..ott a többi előadónak. Elég a rengeteg hozzászólást elolvasni tegnap óta. Én nem is értem, honnan van ezeknek ennyi erejük és inspirációjuk.
    A DRAGONS premieren most én is voltam online, eszméletlen hangulat volt. Az a rengeteg ember a világ különböző részeiről mind jó kedvű volt, mindegyik kivétel nélkül kedves volt a másikhoz, nem lehetett azt érezni, hogy valaki, valakinek az ellensége, egyszerűen kurva jó volt ott lenni és figyelni a beszélgetéseket.

Mike-ot és Marta rengetegen imádják és ezt megtudom érteni, nem csinálnak ők semmi mást, csak azt, amit szeretnek és ezt folyamatosan tudják hozni és nagyon kedvesek mindenkivel, több mint 141 ezer feliratkozással Mflex és Marta simán úgy beszélgetnek bárkivel, mintha valami ismeretlenek lennének, pedig ők már régen influenszerek, mégsem éreztetik ezt senkivel.
    A párja eszméletlen dalszöveget írt, nagyon tetszik, a videó, a dal is nagyon tetszik, egyedi Mflex Stílus. Remélem soha nem változtat az stílusán, mert nem lenne jó...A Dragons premier előtt a visszaszámláló videó még nagyobb hangulatot teremtett, baromi állat módón meg volt csinálva a 10-től a visszaszámlálás, mint egy AAA film kezdése...
    Nem akartam ennyit írni, de ez most csak új jött ez a pár gondolat. Én továbbra is büszke vagyok erre a csáveszre!!!

Mflex Sounds - Dragons (Italo Disco 2022) Lyrics subtitled