NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #36458
    Nekem szívügyem a new-italo vonal,többek közt azért is mert a hozzám legközelebb álló ,leginkább kedvelt 80s évekbeli zenei stílust életben tartja.
    Magam részéről ,nagy köszönet Wind mesternek mert Ő bevállalja ,egy teljes ,közel két órás műsort szerkeszteni new gen zenékből.

Rendre belefutok olyan véleményekbe melyekben egy kézlegyintéssel lerendezik napjaink italo-disco felhozatalát.
    Őket is meglehetne tán győzni,akár rádióműsor keretein belül ha a legjobb new-italo zenékre fókuszálunk,az elmúlt több mint egy évtized terméséből.

Én sosem rádióztam,vizsgázott DJ vagyok,tehát pult mögül szórakoztattam a publikumot,hogy egy rádióműsort hogy kell úgy szerkeszteni hogy azzal jó szórakozást nyújtsak,esetleg még meg is kedveltessek egy stílusirányzatot,nem tudom,de teszek rá még ma egy kísérletet,
    Mert a témában ,bármelyik rádiót csekkolom,hallgatom,úgy gondolom, sajnos nem a legjobb dalokból vannak szerkesztve a műsorok,ezáltal adjuk a fanyalgók alá a lovat.
    Miközben évek óta itt az SG-n ez a zenei topic a legnépszerűbb,ez azért jelzés értékű!!!