NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• allada67
    Reynaud !
    Az elmúlt hónapban valahogy kevesebb mozgást látok én is az sg-n. A szomszédban pl. több mint egy hónaposra kiírt ABBA listákból,
    csak 4 db érkezett. Ennél azért többre számítottam a hosszú estéken, de lehet,hogy ők (Az ABBA) nem menők a szavazok körében.
    A lényeg, hogy így is egy szép full lista jött össze, és pár zenére fel hívták a figyelmem, ami nekem már feledésbe merült, és jó zenék.
    De áttérve a new italo listákra, bevallom még én sem vagyok kész, csak 80%-ban ált össze a listám.
    Szerintem 8-10 lista biztosan érkezik a jövő hét vége felé, az enyémmel együtt.
    Legalább egy jelzés jó lenne, és jól esne főleg neked, hogy "készül a lista,csak még rendezgetjük soraikat, helyeiket"
    A SZAVAZÓKNAK ÜZENET, HOGY DEC.19. JÖVŐ HÉT VÉGÉIG A HATÁRIDŐ,ÉS KÖSZÖNET A LISTÁKÉRT !!!
    Még egy gondolat: Az év során idén is jó volt itt informálodni,és ismerkedni az újdonságokkal. Köszönet néhányotoknak, akik hozzátok
    az új zenéket ide. Én 95%-ban innen ismerem meg ezeket a zenéket, keresgélni nincs időm, de itt egész jól bemutatásra kerülnek
    a stílus megjelenései.
    Utoljára szerkesztette: allada67, 2021.12.08. 20:25:51