Az év során annyi hozzászólásban ejtettek el megjegyzéseket a tagok az év végi listáról hogy arra számítottam ha megnyitom a szavazást ,tucatjával fognak érkezni az italo-disco rajongók rangsorolásai :),na ehhez képest eddig a nagy semmi.
Keresem okát,és arra jutok ,jutottam,bárhonnan számolom,az a korosztály mely a 80s évek zenéin nőtt fel,lassan de biztosan közelebb lesz a hatvanadik életévéhez,mint az ötvenedikhez.
Ebben a korban azért már sok minden változik ,tán a zenehallgatási szokások,s úgy egyáltalán a zenehallgatás iránti vágy stb.
Bennem az is felmerül,van é értelme még ennek a zenefórumnak,azt állíthatom körbetekintve a neten,látva az ilyen típusú fórumok iránti zéró igényt,kisebb csoda hogy ez itt az SG-n ha takaréklángon is,de még életképes.
Összegezve,ha ez a téma ,a szavazás sem mozgatja meg a tagokat,akkor a továbbiakban átgondolom a saját szerepem,ugyebár én aktívan ,úgy gondolom sok hasznos infót adok a fórumon,ezt ha a szavazást érdektelenség kíséri a következő napokban is,bezárom.
Nem lesz több infó,passzív olvasgatóba megyek én is át.
Én a saját listám dizájnnal kb. 20 perc alatt feldobtam,annyi szabadideje mindenkinek van a hobbijára.