NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #36326
    Látom még nem került be!

Mflex Sounds - Dungeon Tears (with lyrics)

Ez egy Fucking giant masterpiece!

Stílusban besorolni sem lehet annyira egyedi. Egy bűnügyi történet, Mike csávesz börtönbe megy

"The lyrics of this song tell the story of a man who enters prison for the first time, without even knowing when he will be able to leave, a world darker and unknown until then for him, is mixed with his most beautiful thoughts and memories."

Fejhallgatóval hallgatva brutálisan szép hangok, gyönyörű sztereó megoldások és effektek. Mind a zene, a dalszöveg és persze a videó mögött kegyetlen sok munka lehet. Mflex csávesz és párja nagyon jól játszák el a történetet. Kurva jó néznek ki benne na!
    A végén az derült ki nekem, hogy nem mostanában szabadul! De a gondolatok a történet és ehhez ilyen zenét komponálni szerintem senki nem tud, csak Mflex! Értem a newitalo generációra. A dalszöveg fenomális, amit most még spanyolra is lefordítottak az első hozzászólásban, amit videóban szereplő párja Marta Nut írt. Nem akartam ennyit írni róla, de teljesen a hatása alatt vagyok ennek a mesterműnek!
    Mflex 117 000 feliratkozója nem a véletlen műve!