NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• fülcsimanó2
    Megfejtés, Grant Miller.
    Segítséggel így már könnyebb volt.
    A hangminta alapján nem ismertem fel, rossz minőségű nagyon, ráadásul ez a zippy engem mindig kiakaszt, amúgy sem vagyok jó hang- és zene felismerésben.

A besúgóra visszatérve, egyszer majd megtudjuk, ki volt ő.
    Engem mindössze annyi érdekelt, hogy egy itt aktív tagról van-e szó (ami igen szomorú lenne), vagy a háttérből esetleg valaki, aki nem posztol ide semmit.
    Utóbbi esetben azért nagyon gáz, hogy nem hoz infót, nem oszt meg semmit, csak áskálódik.

Egyébként mindenütt vannak ilyen "patkányok", hidd el.

Nekem van egy kollegám, aki abban leli élvezetét, hogy a főnököknek jelentget.
    Én már nem merek neki mondani semmit, legalábbis semmilyen kritikát a cégvezetésről, pedig lenne mit, elhiheted.
    Amúgy egy fiatal ember viszonylag, legalábbis hozzám képest.

Mondtam már neki sokszor, hogy Neked a szocializmusban kellett volna élned basszus, amikor mindenki megfigyelt mindenkit és mindenki jelentgetett holt lényegtelen dolgokat. Undorító.

Szóval megértelek, ha kiakadtál.

Mindössze annyiban vitatkoznék Veled, hogy Szerinted az ilyen embernek nem járna egy nyilvános megszégyenítés?
    Akár itt....

A kollegámnak is mondtam, és ez szerintem nagyon ütött, s elgondolkodott rajta (sajnos nem túl sokáig...)

Tudod mi jár az árulónak?
    (Gondoljunk a Pál utcai fiúkra...)

A közösség kollektív, s az egyéni személyes megvetése.

Ez a véleményem a történtekről, és nagyon sajnálom, hogy a jó szándékodat ellened fordították.