NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #35678
    Ha valami gondod van velem, írd meg normálisan, vagy privátban, ugyanis utálom az ilyen "szurkálást".
    Veled ellentétben, aki tényleg vak szakmailag az akkordokhoz, én napi szinten foglalkozom ezzel a feleségemmel együtt, aki zongora tanár.
    De mindegy is. Én hallom, hogy miben van munka és azt is, hogy mi túl egyszerű.
    Mflex Sounds dalai nem egyszerűek, de ez most az lett, igen, de ettől függetlenül hozzá képest egy átlagos, dallamos italo-ról van szó, ami még így is magasan veri azt a sok szemetet, amit ide behajigáltok napi szinten. Ráadásul van benne hiba is, egy helyen hamisnak tűnik a vokál.
    Azért írom,, hogy tűnik, mert az egyik reverb-et kapott szintetizátor lecsengése még tart az akkord váltásnál és ez hiba és bekever a vokálba.
    Furcsa...
    Ezt egy átlagos hallgató soha nem hallja meg, mint ahogy a legtöbb ide bekerülő zenékben is vannak ilyen hibák nagyon gyakran.

De a lényeg, hogy nem telt el 2 nap, a nézettsége 20K, hozzászóltak 230-an mind dicsérve, lájk és a dlájk között 98%-ban a lájk a nyerő.
    Nem a sehol nem jegyzett sg fórum, egyik eldugott topikja a megmondó és soha nem is lesz az.
    A megmondó, az maga a youtube, a lájkok, feliratkozások száma, a nézettség, a tetszési index, ami MA SZÁMÍT.
    És ebben ez a banda úgy elhúzott a többi new italo előadótól, hogy büdös életbe nem érik utol soha.
    Jól írtad, a hozzászólások alapján a balladákat sokkal jobban szeretik és ha a csávesz az elején lévő chillout intro-t, ami itt senkinek nem mond semmit zeneileg, teljesen készre megcsinálná, akkor bekerülne egy olyan helyre, ahol 100 milliók hallgatnák az ilyen relax műfajú zenéket.
    Kérdések...
    Ha unalmas, miért hallgatod őt?
    Miért nem a csatornájára írod a kritikád, vagy a kérésed?
    Hol volt olyan leírva, hogy jön majd dream your life maxi?
    Én csak egy remix-ről olvastam.
    Utoljára szerkesztette: rain70, 2021.05.27. 09:15:53