wagner70#34440
Igen tetszik az All Night! És a Dream your life is! Na ezért írtam, hogy jó lenne ha kiadnák egy-egy jó változatban. Akkor legalább be lehetne szerezni. Az elmúlt évben a Fast volt a harmadik ami még tetszik, de ugye azt mondjuk hogy kiadták. A nemrég megjelent digitális kiadványon ugyan rajta van a Dream.. de nem tudom miért annak az egynek rosszabb a minősége, mint a többinek ezért örülnék egy vinyl kiadásnak.
A "beszélgetés" (lehet rosszul fogalmaztam) abból állt, július 6-án dél körül írtam neki egy levelet, amire ezek szerint szerencsémre válaszolt! Azt kérdeztem tőle hogy tudnám megvenni jó minőségben az említett dalt. Válaszában boldog névnapot kívánt, (lehet ezért volt szerencsém) és említette, tőle közvetlenül nem, de most készült el, 8 percnél hosszabb verzió amelyen sok olyan rész lesz ami az eredetiben nincs. Említette rajta lesz a vinyl-en, és akkor majd megtudom venni. Nem került rá, nem vettem meg! Ennyi volt a beszélgetés!
Ami meg a ízlések és pofonokat jelenti csak annyi, hogy 50 évem alatt még nem "hatott" rám úgy dal hogy ilyeneket írjak mint az általad idézett rajongó. Szerintem egy ilyen véleményre valaki azt írná neki, hogy nem jó még virtuálisan meg is ölne!