NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #34077
    Az első 7 bekezdésben,jól összefoglaltad a lényeget,hasonlóan gondolom.

Többször leírtam,nem értem ezen zenei stílus kedvelők közt azok hozzáállását az aktív fórumozáshoz akik erényként élik meg a passzivitást,sőt tán egymást haveri körben le is beszélik ,olvastam én már erre utalásokat a közelmúltban.
    Megérteném ha a légkör olyan lenne mint néhány évvel ezelőtt,az indokolná a távolmaradást az aktív fórumozástól,de most nem olyan.

Marika,kérdem én ,mi ha nem ez ,hogy elmúlt tíz év zenéiből lehet szavazni,amivel csinálhatnánk egy kis pörgést?
    Ha erre sem tudom aktivizálni a háttérben csak olvasgató tagokat,sőt az aktívak közt is néhány kifogásokat keres,akkor mi értelme marad a fórumozásnak,személy szerint az én aktív ittlétemnek?
    Lehet a már említett kifogásokkal jönni, "nincs erre időm ,elvből nem akarok listát csinálni" stb.,de akkor a jövő évtől kezdve,tőlem egyetlen infót se várjon senki,mert tudok én is így hozzáállni,sőt, éves listát sem fogok írni,átadom ezt az egészet Alladának.
    Jövő évtől, továbbra is napi szinten idekattintok,de csak passzívan olvasgatok majd ,mind sokan mások.

Szóval nem vagyok az a feladós típus,viszont ha valaminek nem látom értelmét azt lezárom.