Hajnali 5 óta olvastam vissza az 591 üzenetet, ami azt jelenti, hogy több hónapja nem voltam már, ebből 1 hónapig nyaraltunk,
Elég sok dalba belehallgattam. Voltak kegyetlen gáz valamik, de voltak bizony nagyon jók is.
Viszont az MFlex banda elképesztő mit művel ebben az évben. "A közelében nincs senki", egy közhely részemről, a TEARS IN MY EYES-ra meg egyszerűen szavakat nem találni, hogy tudja 9 percig úgy adagolni a téma váltásokat, hogy az az érzésed még mindig hallgatnád tovább. #33538
Az az akusztikus gitár dallam, dallamok meg úgy az egész dal és a video, hát b...meg, annyira egyedi, annyira nincs más hasonló és annyira gyönyörű (de ez is közhely), hogy ez a csávesz tényleg a mai new italo generation előadók közül, csak simán ural mindent!
Viszont a Love For Eternity zenéje nem jött be, csak egy átlagos italonak hangzik tőle, vagy épp tele lett a hócipője és nem volt kedve többet szórakozni vele, nekem olyan befejezetlennek tűnik.
De a Your heart tonight, ami az egyedi dupla vinyl-én érhető el, na az is odavágott, de ez az utolsó epikus ballada, ahogy ő nevezi, hát...#33538
Nagyon büszke vagyok rá!