Ezt rém egyszerű átlátni.
2005-2010 között volt az az időszak, amikor szinte mindenkinek volt net elérhetősége, amikor tényleg olcsó(bb) lett. Emiatt aztán szinte minden fórum pezsgett.
Abban az időszakban, pl az Italo Disco -is- halott volt és visszaolvasva ezeket a topikokat, egyrészt ez újdonság lehetett a legtöbbnek, és főleg, hogy akinek nem volt meg valami, az másnak megvolt. Ment a cserebere és keresések. Nem beszélve róla, hogy valóban a társaság is nagyon jó volt, ezért jó dumálások is folytak. Én 2014-ben szinte majdnem visszaolvastam ezeket a topikokat, akkor értettem meg én is főleg ennek a miértjét.
Azóta eltelt több, mint másfél évtized! Az k sok ám Reynaud. A legtöbbjük, dolgozik és a családdal van, ha lenne is rá ideje fórumozni, már vagy nincs hozzá kedve, vagy inkább nem ezzel fogja elcseszni a drága idejét, ha maradt egy kis sütnivalója.
Aki még nem halt meg (tudom erős), az 50, vagy már bőven felette van az éveknek, ilyenkor minden internet (ha az nem munka jellegű) elcseszett fórumozás, főleg fészbuk és a többi, amikor oda kerül az illető, nagyon megfogja bánni, hogy erre pazarolta a drága és kevés idejét, minthogy azt a szeretteivel töltötte volna.
Nem azt mondom, hogy nem lehet néha így kikapcsolódni, de amit te elvársz és néha besértődsz, hogy lelépsz, meg visszajössz, mert más nem olyan aktív, az barátom, kimeríti a nonszensz fogalmát. Neked van erre időd ezek szerint (örülj neki), másnak nincs, vagy nincs hozzá kedve, vagy föld alatt van már...Ezt kellene megérteni.