Számomra ez nem fárasztó és semmiféle stresszel nem jár!
Mivel gyűjtőm a new-italo zenékből azokat melyek elnyerik a tetszésem,egyébként is naponta csekkolom az újdonságokat.
Néhány perc a szabadidőmből ezekből ide is posztolni.
Egy itt a fórumon egykoron aktív lemezgyűjtő ismerősömet megkérdeztem néhány éve,miért lett passzív,a válaszában az egyik legfőbb okként a tagok közti párbeszédek elmaradását jelölte meg ,amiben teljesen igaza van,szerintem is ez adja a fórumozás savát-borsát!
Nem azt várom el hogy napi 50 YouTube videót dobjatok ide fel,azt pláne nem hogy egy aktuálisan azon napon egy kattintásvadász youtube feltöltő hasztalan szemetét idehajítsátok, lásd,ilyenekre gondolok : #32607
Sokkal hasznosabbnak gondolom ennél ha kulturált hangnemben,egy-egy újdonságot kielemezzünk,s ezzel alkalmanként megpörgetjük a topicot.
Ennyit szerettem volna elmondani a visszavonulásommal kapcsolatban,itt vagyok ,továbbra is idekattintok,s ha érdemesnek látom,újra aktív leszek,azt azért remélem nem az orosz vonal és a MT klónok irányába mozdultok el újra,ezért most ha már itt vagyok mindjárt kaptok néhány minőségi zenét!