NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #29299
    Rádióbarát !
    Apropó rádiózás ...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Pénteken hallgattam a " Music Story" műsort ,ami ugyebár ha valaki nem tudná,italo-euro disco,hi-nrg stílusra épitkező műsorsáv,melyben te is szoktál vendégeskedni,s nekünk italo-disco stílus kedvelőknek jó dolog hogy van egy ilyen rendszeresen jelentkező adás.
    A szerkesztő úr az utóbbi időben ügyeskedik a zenei szerkesztésben,ámde ... a múlt heti adásban némi bosszankodás ... elindul egy zene aminek kezdő dallamaira felkapom a fejem ,merthogy barátom Tom Garrow új dalát hallom ,viszont felkonf nélkül,reménykedem hogy legalább a dal végén elmondja mely dalt játszotta,de sajnálatos módon erre sem került sor,pedig ezt alap dolognak gondolom egy zenei műsorban.
    Elküldtem volna a műsor felvételének linkjét Thomasnak,biztos örült volna hogy egy magyar rádióban lejátszották az új dalát,de így hogy nem volt felkonferálva ciki,kellemetlen.
    Anno volt szerencsém Haluska bácsi "pillantásaiból" néhányat meghallgatni,Ő azon kivűl hogy több infó közt pld. a lejátszásra kerülő dalok kiadóit is elmondta,kis tűlzással még arról beszámolt hányas sportcipőt viselnek ... profizmus felsőfokon.
    Szóval a gyakran sok üres duma helyett ,nekem hallgatóként elvárás lenne a dalok felkonferálása akár néhány infóval megtámasztva,ahogy te szoktad amikor jelen vagy a stúdióban ,erre az észrevételemre felhívhatnátok Hajcser úr figyelmét,
    A zenei szerkesztés tetszett.