Nem csak ezzel bánnak mostohán,de hagyjuk.Time goes bye ahogy mondaná az inglish:(((
Egyébként pedig ha lehet egy megjegyzésem a zenei szerkesztéshez nem tudás kell,hanem tapasztalat ahogy 30 év alatt megtapasztaltam és látom.Tudni senki nem tud mindent söt minél több zene megy át a kezeiden annál kevesebbet ismersz meg.Ez tapasztalat és többen megerősithetik.:)).Viszont régen a diszkosvizsgákon volt olyan feladat,hogy eléd raktak 5-6 zenét és abbol kellett összeszerkesztened egy megfelelő műsort...na ez azért nehéz,főleg ha nem ismered a zenéket esetleg.
Sokan ha a kedvenceikből kéne összerakni valamit akkor játsszva megcsinálják, a nehézség mindig akkor van,ha mindenhonnan lekorlátoznak,mit adhatsz(mint néha mostanság engem),vagy ha erre nincs tapasztalatod még(mint sok ifjú titán a hazai rádiosvilágban a programigazgatói székben ülve).Na ebből lesznek az egyenrádiók,meg a stilustalan kotyvalékműsorok.
Én ízléstelen vagyok,ezt már többször kijelentettem,és a tudásom sem nagy csak lett anno tapasztalatom.