Privátban leírtam a lényegét, hogy pl én miért vagyok kevesebbet, de ennek ellenére olvasok is néha, ahogy öregszik az ember, egyre kevesebbet fog diskurálni és inkább a családjával van.
Az idő olyan gyorsan repül, hogyha valaki eltávozik, bánni fogjuk azt a percet is, amit itt és máshol basztunk el rá a neten és nem vele töltöttük. Jobb szó nem jut az eszembe.
Nagyon sok jó jó zene került be az utóbbi időben, TQ is már nagyon hiányzott!
Van pár jó italo disco, de a legtöbb csak hülye próbálkozás, vagy másolás. Ahogy írtad is, legközelebb pl Mflex csávesztől-től is jöhetne már egy, mert mostanában nem volt ilyen próbálkozása, vagy tele lett a töke az egésszel, ezt nem tudjuk.
De az biztos, hogy a csillagos instrumentális zenéje Vangelis és Jarre magaslatokban van, sőt ő ebbe belekevert valami dreamwave féle fantasztikus hangulatot is, a videóval együtt egy igazi mestermű, bár nálam a MOMENTS az amit mindent tarol, talán a gitár rész miatt jelent az többet nekem. Egy biztos, mai viszonylatban ilyet csak ő tud, hogy elszakadj ebből a világból.
De jöhet italo disco, vagy syntwave is és reméljük jön is. Utoljára szerkesztette: rain70, 2018.09.16. 10:29:58