NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• rain70 #25967
    Az év legjobb férfi énekese, előadója, album, feldolgozása, szokatlan, de ez nekem pont nem tetszik Mflex-től stb. "Haggyadmá"
    Írd már oda, hogy saját vélemény!
    Szerintem meg ennél sokkal, de sokkal jobb feldolgozás is készült, igazi mestermű feletti lett ugyancsak Mflex-éktől, ki mástól??? a Mflex Sounds feat. Bleachers' - Don't Take The Money (80's reincarnation remix) . Ez meg az én saját véleményem.
    A Moments-t meg már meg sem említem, amire nincsenek szavak. Egy új műfajt hajított ki a csávesz és próbálták utána a gitárt belecsempészni, pl Italove, amit írtam is, de jobb lett volna elvetni at ötletet, mert a tüptürüp dalukat még jobban szarabbá tette.
    Ehhez olyan hallás kellene legalább minimálisan, mint ezeknek a másik bolygóról jött DMC&MS bandának.

Synthwave stílusban a Memory Lane elsöpört mindent nálam.
    Carino Cat tényleg nagyon jó, de Allada jól leírta, bugyuta ének és hang is, bugyuta szöveggel, bár ez nem fontos és számomra egyáltalán nem oda illő a nagyon jó italo disco hangszereléshez viszonyítva az a hülye szaxizás inkább elqrta, vagy inkább kizökkentette számomra.

Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.12.19. 06:22:00