NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #25831
    Felhívom a figyelmedet ,aljas szándékú véleménynyilvánítás kerülését kértem!

A többesszám indokolt,legutóbb éppen te akartál a gondolataimban olvasni,és feltételeztél olyant a véleményem alapján,mely teljességgel téves következtetés volt.
    Ne tégy úgy mintha nem tudnád az elmúlt években mi folyt itt,aminek a csúcspontja az gyalázkodó videó volt,amelyben a zenészt és rajongóit is porrá alázták,mindezt paródiaként beállítva,meg ha jól emlékszem úgy idedobva "kaptam egy videót,ismeretlen a feladó" :) ,akkor most az aljasságra itt van egy példa!

Én nem gyártok összeesküvés elméleteket,nincs ilyen szándékom,mint aktív tagnak a zene fórumon,csupán az a kérésem,ahogy te is utalsz rá,ne melegítsük fel ezt a dolgot!
    Én elfogadom ha valakinek korrekt véleménye van,de enged meg hogyha nekem arról más gondolataim vannak,azt én is elmondhassam és következményként nem jössz sem te,sem más "Mflexezéssel"! .... nem unjátok még,dedós játék részetekről!

A nyálcsöpögös ajnározásoddal kapcsolatban:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak a legutóbbi 3 Mflex dallal kapcsolatban:
    #25510 (meg sem szólaltam!)
    Ezeknél lényegesebben nagyobb jelzőket használtam,akár Italoconnection remixekre,vagy Magic System D.J. dalokra!
    Tehát én nem érzem magam elfogultnak,nekem sem tetszik minden zenéje!

Itt most tegyünk pontot a téma végére,bár ha késztetést érzel válaszolni,tedd azt!
    kattints ,5X5 csillagos minősítés,lemezgyűjtőktől,örömmel látom,és a stílusban tevékenykedő hazai előadónak, Clay-nek is sok sikert kívánok,magyar nyelven még inkább tetszik az általam tegnap linkelt dal,jó zene!