valószínű csak véletlen egybeesés, hogy volt véleményem az általad linkelt cikkhez, egyrészt olvastam korábban, tehát nem miattad volt véleményem róla, másrészt a téma érdekelt és érintett is, mert sokat foglalkozom az otthoni zenei hangminőséggel, az pedig teljes adabszurdum, hogy egy általad hozott cikk tartalmáról alkotott véleményem te személyes degradálásnak veszed.
van online felületem, másik fórumban már szóba hoztam, de nem linkelek, a végén még ledegradálnád!
én nerm értek semmihez sem, ettől még lehet véleményem, ugye?! hisz ha olyan is írhat bármiről,aki nincs annyira benne, akkor én miért ne? a mai linkjeidre rá sem kattintok,nehogy belekeveredjek valami zűrbe!
az aiwa f660 szép darab volt,sajnálhatod is!
a cd-sacd kombó playerekről röviden, nem az a lényeg, hogy lejátszotta, minőség szempontjából a világon bárhol bármikor csak az számít, hogy milyen elektronikát,dacot pakolnak mögé. az első vagy olcsóbb szegmensbe szánt szériákba nyilván nem rakták bele a drágább cd modellekbe szánt alkatrészeket, jobbára üzleti , kereskedelmi okai van annak, hogy milyen termék milyen célközönséget céloz meg.