-
Azért az elég lesújtó ha bepillantunk a ide + ide is + még ide .... hogy amatőrnek mondja magát,és ebből manapság nem lehet megélni.
Anno a munkám során volt szerencsém Balatonparti szállodákban ismert,népszerű magyar zenészekkel találkozni,kicsit beszélgetni,profi zenészek voltak,és többségünknek a zene mellett egyéb vállalkozása is volt.
Az én elképzelésem szerint az amatőr az ki elmegy egy tehetségkutatóra,hogy ott ha tehetséges felfedezzék,és később beindíthassa a karrierjét hogy aztán profi zenész vállhasék belőle.
Persze tudom nyugati országokban minden a pénz körül forog,és ha szigorúan vesszük az számít profinak aki a mi példánkat véve megtud élni csak a zenélésből.
Bennem most egy varázscsapásra megtört valami,Mirko írását olvasva.
Ilyen produkciókkal a háta mögött,ha amatőrnek tartja magát akkor sem jön egy ilyen átlag fórumra,ilyen dolgokat leírni, más zenészekről véleményt írni ugyanazon stíluson belüli érdekeltséggel,nem illik,nem odavaló dolog,ez nem szimplán úgy működik hogy elmondja a véleményét,ennek azért vannak íratlan fair szabályai melyet illő betartani.
A viselkedése tényleg nem profi,az valóban amatőr a véleményem szerint,olvasva a bejegyzését!
s akkor még utalva arra a félreértésre a Will House dal esetében.
rákérdeztem mely dalokat készítette Ő,nos például ezen videó alatt én nem látom a Mirko Hirsch nevet,érdemes a kommenteket is olvasni,más is bizonytalan volt ott,mennyivel megkönnyítené nekünk egyszerű zenekedvelők helyzetét,nem kéne találgatni.
Az pedig végképp érdekes és visszataszító ,hogy van itt valaki,aki hátulról nem egyenesben intézkedik,most csúnyát írnék,de próbálok finoman fogalmazom inkább,egy jó pontért,jelentést tesz ,azaz a mi kis játszóterünkön nem poénkodhatunk kedvünkre,mert ki tudja melyik lesz a következő hátba szúrós akciója,akár egy laza tévedésért,amiről nem biztos hogy mi tehetünk,olvasd a fentebb írtakat!