-
Csak ma volt időm meghallgatni. 
A címe lehetne az is, hogyan kell valami eszméletlen szép romantikus diszkó zenét készíteni, 1 lecke!
Sok embernek 10 másodperc dallamot is nehéz kinyögnie magából erre itt ez a csávesz és olyan gyönyörű zongora indulót nyom le másfél percben, amire nincsen, mert ne volt rá példa. 10 évig zongoráztam, ha valamire, hogy jól és szépen szóljon komponálni, az a zongora, mert szintetizátorral még a szart is széppé lehet varázsolni, bár egyeseknek az sem sikerül.
És onnét ollóztam egy hozzászólást a sok közül.
A great piece in time ITALO DISCO congratulations MY WANTED MIKE A GREAT WORK the ears composed fantastic great romantic voice and in that aggressive part remain excellent all the condiments you have to have a good theme
Teljesen egyetértek, még az agresszív mély részt is sikerült neki romantikussá és fájdalmassá tenni.
Nem tudom normálisan megfogalmazni, de hallom, hogy az Mflex csávesz hall, talán a legjobban, mint bárki más, remélem érthető!
Ugyanez már nem mondható el az utolsó hozzászólásodról, illetve a favorit Italove egyre szarabb hülyeségeket dobál ide.
Valaki árulja már el, hogy ebben a dalban mi a jó és melyik rész jó, mert én nem hallom jónak, csak egy ötlettelen nem is tudom mi ez, zene???
A másik.
Eddig nagyon nem került képbe a riff gitár, csak épp a fentebb említett földönkívüli
tudta és tudja ezt a dalaiba úgy belegyömöszölni és megkoreografálni, hogy élvezet legyen hallgatni. Az italove úgy gondolta, hogy ezt most lelopja és fasza lesz minden?
Az italove nem hall. Követelem vissza a la mour és a többi kiváló irányvonalat, mert ezek a mostaniak kb szarral sem egyenlő, az alatt van.
Még mindig a Memory Lane az egyik legjobb ami mostanában ide bekerült!!!!
türütüttüttütüüü mi? Beszarok!
Utoljára szerkesztette: rain70, 2017.10.26. 17:59:03