Kösz a kiigazítást, igyekszem magam tartani is hozzá, de az italo disco világa valahogy mindig is valami extrém módon vonzott, amit sosem értettem igazán. Egykoron rég, mint korábban említettem is, elég sokféle zenei irányultságú barátom és haverom is volt. Nekem baromira megfelelt, hogy míg délelőtt suli helyett a "depecsesekkel" lógtam, kora délután már valami füstös rockkocsmában hallgattunk valami mocskos rock'n roll-t megint másokkal, péntek és szombat este meg ugye irány a dizsi újból más társasággal, ahol többek közt Haddaway akkor slágereit üvöltöttük
Az italo disco volt az egyetlen zenei irányzat, amit abszolút saját magamtól fedeztem fel önmagam számára, és ez a szerelem tart is a mai napig. De emellett mindig is érdekelt a technika (különösen a hangtechnika) hiszen nem árt azért a lehető legjobb hangminőségnem is meghallgatni minden zenét amit szeretünk..nem?
Csak a te kedvedért, és azért, hogy senkit se untassak itt olyasmivel, amit nem akar, spoiler alá tettem valami érdekességet, amit leginkább csak azok tudnak értékelni, akik szeretnék látni is egy italo disco zene "megalkotási" fázisát is napjainkban..
(tudom, ez nem mai keletű dolog, de azért az a terület is tud fejlődni, megújulni néhanap..)