-
Legyen óhajod szerint 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Látom, már megint nem bírtad ki és beleütötted az orrod mások dolgaiba
Igyekszem nem szajkózni a magam igazát. Maradjuk a száraz tényeknél..
A hangminőség-szabvány szerinti ISO 10149-et ugyanúgy eléri egy CD-R lemezre írott audio cd formátum, mint az eredetit is.
Bár én most itt csak a rip-ről beszéltem, ami hála az ezer éves EAC-nak tökéletes és bitpontos "tükröt" készít BÁRMILYEN audio cd-ről, ha gondolod kitérhetünk a kvantálási folyamatra is, amikor ugye a hangminta amplitúdó értékeit alakítjuk bitekké és ezen információk reprezentációját digitálisan tároljuk. (szólj, ha lemaradtál, vagy nem értesz valamit, bár ez még csak az alapfokú elsős tananyag volt
) Na itt már elképzelhető, hogy az eredeti hanghoz képest az ADC alatt bitveszteség lép fel, bár a DAC használatakor ezt meg úgysem fogod észrevenni, tehát nem értem az aggodalmad
De mint említettem is, itt egy sima ISO fájl tükrözésről van szó, ami te is tudod (ugye tudod?
) hogy 100% bitazonosságot takar.
Azt nem vitatom, hogy nem léteznek ultragagyi freeware grab progik, amik nem teljesítik ezt a szintet, de azt feltételeztem naivan, hogy profikkal kommunikálok, aki profi progikban is gondolkoznak.
Talán tévedtem. Életemben most először természetesen
Ami a lemez fizikai tartósságát illeti, na igen. Erre mondom én, hogy Verbatim, oszt aki nem hiszi az járjon utána..
Majd felvilágosítasz, hogy ennek meg ugyan mi köze a bitazonossághoz..
Ami a technikai hátteremet illeti, ott kavarodhattál meg kissé, hogy azt feltételezted, hogy mindent láttál már, ezért gondolhattad azt, hogy félprofi munkát végzek (vagy végeztetek) lemezre való képnyomtatás okán.
Percig sem kell aggódnod: igaz, mint egykori mekkmester már csak fél szemmel a háttérből figyelem az ilyesmit, de azért még látom amit kell.
Továbblépnünk meg nekünk együtt eddig sem volt muszáj..
..a sorrendet ismered: Zef bá viszi a zászlót (egyelőre) a maximalista amaximuska pedig valahol ott kullog mögötte(m)..
Zárszóként mára azért egy tartozásomat is átadnám:
köszönetem néminemű (vagy nyughatatlan?
) figyelmedért..