NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• reynaud #24847
    Ez a topic elsősorban az italo-disco aktuális kiadványairól,újdonságairól szól,ezek bemutatásában nem jeleskedsz,ezt én így értelmezve céloztam feléd.
    Amennyiben feleslegesnek tartod bármit tudni az új italo zenékről,ez a stílus iránti érdektelenségedet mutatja,így aztán nem is értem miért érzed fontosnak e topicban a jelenléted,egyébként mielőtt félreérted nem áll szándékomban innen távol tartani téged,sőt ha végre valami számomra is hasznosat tudnál hozzá tenni,annak még örülnék is.

Nem akarnám offolni a topicot a 2000s elektronikus ,(trance,house) zenékkel,de ha már Tiësto és Armin Van Buuren,egy lemez kivételével a fotón,a két DJ lemezei,DJ mixek nagyrészt más előadók zenéiből válogatva,mixelve.
    Kattints a tracklistáért.
    Tiësto
    Armin

Egyébként igazán színvonalas 2000s club zenék,a "Ministry Of Sound" kiadványain vannak és akár tízszer vagy 20x ennyit is mutathatnék a gyűjteményemből ,lehet néhány téged is érdekelne,és ajánlanám is meghallgatását,lehet változna a véleményed,de nem e topic zenéi,és csak azért tettem említést a dologról,mert talán éppen tőled érkezett a kritika hogy engem csak italo disco zenék érdekelnek...nemcsak,de főleg!