Ez egy fórum,alap dolog ha valamiről más a véleményem mint pld. neked ,akkor azt ha úgy tartja kedvem,leírom.
Én nem gondolom hogy okod volt megsértődni,olyan dolgot bátorítasz ami szöges ellentétben van azzal amiről gyakran írsz.,erre utaltam.
Zenehallgatáshoz számomra az mp3 nem játszik.
Ehhez a témához mi köze Mflex zenei ténykedésének ??? , illetve annak hogy én mely előadók zenéit tartom magas színvonalúnak?
Igazából semmi közöd hozzá,de segítségül annyit, ha visszalapozol a topicban, több zenész ,előadó kapott már tőlem rendszeresen nagyon jó kritikát (ItaLove,Magic System D.J,Mirko Hirsch, vagy éppenséggel egy magyar formáció :Nouvelle Phénomène.
Mashup : 2 vagy több zene összekeverése,egy dal instrumentális verziója,egy másik vagy akár több dal accapella (vokáljával).
Mflex nagyon sok saját dallal,szerzeménnyel rendelkezik,és sokunk örömére remixeket (nem mashup)!!! is készít.
Itt tanulmányozhatod a kiadványain található zenéit : Mflex Sounds on BandCamp
Aztán innentől kezdve ha kérhetem hanyagoljuk egymást,nincs sem energiám sem kedvem, önbálványozó,csak saját maguk igazát hajtó emberekkel vitázni,illetve meggyőzni nyilvánvaló dolgokról olyanokat akiket lehetetlen.