NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Zephyr Retiring
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    ad1) inkább így empéjtrében remaszterelgessen a kolléga, mint (sokak szerint) a lossless-t "rontsa" el nem?

ad2) már megint magadat minősíted mások sértegetésével. a HQ szakértőn ha engem értettél, akkor pont hogy én említettem lentebb, hogy lesz aki "lát majd benne kinevetnivalót".
    éppen ezt fejtettem ki virágnyelven, hogy felesleges volt egy gagyi 192 alatti empéjrét maszterelgetni és "eladni" 320-ként.

ad3) inkább azon gondolkozz el csendben és lehetőleg magadban, hogy kottamásolókat "szidsz" és lenézel, mflex zenéit meg az egekig magasztalod, miközben ő is csak (jelenleg még) csak egy kottamásoló szintjén jár.
    a legtöbb zenéje eredetileg másé. amit csinált eddig azt nyugodtan nevezhetjük akár egy mesteri mashupnak is.
    ne érts félre, tehetséges a srác, ez nem is vitás. vannak jó ötletei. és tuti, hogy egy nap olyat alkot majd, hogy még én is megemelem a képzeletbeli kalapom majd előtte. de ez a nap még nem jött el.

ad4) ha tudsz értelmesen reagálni akkor szívesen belemegyek a veled való kommunikációba (lehetőleg itt spoiler alatt, hogy ne zavarjunk másokat vele), de ha erre nem vagy képes, akkor ne is válaszolj. nem vagyunk semmiben sem egy szinten és ezt értsd ahogy akarod.
    béke veled.