Figyelem az eseményeket, csak csendben. Gondolom mindenki életének vannak olyan szakaszai,amikor vannak fontosabb dolgok a netnél és a fórumoknál is, ebben az évben picit arányt váltok, de emögött csak a személyes dolgaim állnak csupán,aminek terheivel vagy okaival nem fárasztok senkit.
Üdvözlet az errefelé igen rikán látott tagoknak.
-Zeff: valóban bármilyen zenét kirakhatsz,ami a fórum címében is benne van, bár azt a 4 évvel ezelőtti nem tudom milyen előadást én sem tudom értelmezni, mert sem a zenei, sem a lényegi témáját nem vágom, de nyilván maradhat,mert szpojlerbe raktad, ha valaki nem nézi meg , szerintem nem zavaró,de azért próbáljunk meg a fórum fővonalára koncentrálni.
A többi szpojleres okfejtő írásodra meg már egyszerűen nem is kívánok reagálni (ahogyan azt egy ideje meg is ígértem neked), mert üldözési mániád van (ahogy én gondolom, üldöz a múlt, az emlékek, a rémképek és látomások stb.), de nekem meg nincs bizonyítási kényszerem, ettől még nagyjából megérthetjük egymást sok téren, hisz a jó zene többnyire közös érdeklődés és ha épp nem kényszeres újságírósdit vagy szakértősdit játszol, még jó zenéket is szoktál ajánlani.Mint pl. ez a dontlemigo,pedig a BCR zenéktől többnyire falra mászom, de ez kifejezetten jó lett!
-Reynaud: a 24307-est törlöm,mert a teljes tartalmat jelző linkelt videót eltávolították.