-
Röviden, tömören..
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!... a vidit kizárólag egy hirtelen ötlettől vezérelve tettem ki, mindenféle hátsó szándék nélkül. Ha törlik, akkor törlik.
Egyvalamire legalább jó volt: tegnap este 9 órától idáig 100-an tekintették meg (és még be sem nézett mindeni aki szokott)
Amúgy ez egy bullshit vidi (duma, rizsa, sóder, vaker) semmi több.
Pár eszement eldalolta (vagy olyasmi) a véleményét egy olyan SG-s időszakról, aminek te még csak részese sem voltál (a reged szerint) illetve akkoriban csöppenhettél bele...
Kivéve természetesen, ha egy megújított reggel jöttél vissza egy régi reged után (ez is előfordult már itt mással)..
Egyébként inkább ezt a véleményt fogják törölni hamarosan, ha nem sikerül finoman fogalmaznom..
A lényeg, hogy volt egy személy, aki nyitott valahol, valamikor egy topikot (amit mellesleg én javasoltam neki egyszer) erre felbukkant pár "irigy hónaljmirigy" aki tönkre vágta az egészet merő féltékenységből.
Én ezt így látom. Te pedig nem tudhatod, hogy most miről, kikről beszélek. Elvileg.
Amaximus pedig végképp nem, hacsak....
hacsak nem ő is egy visszaeső reges
Innentől fogva pedig egyáltalán nem értem a megsértődésedet.
A "nagy durranás 3" és az első kettő is mellesleg csupán vicc.
Ahhoz hogy megértsd, ismerned kell az előzményeket. Ha nem ismered, akkor nyilván nem lesz vicces.
Ha ismered és mégsem találod viccesnek, akkor viszont csak egy magyarázat lehetséges:
te is egy "irigy hónaljmirigy" voltál valaha...
Vagy csak én is vicceltem: (mu)hahaha
Prológus: az üzi egyébként pedig AeroCoolnak szólt, nem neked,
sem pedig a többi 100 egyénnek aki lenyitotta a spoilert. Sorry.
..talán sikerült rövidre fogni. Mármint magamhoz képest
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2017.01.20. 19:21:31