ha már megvan neki, szerintem nyilván ne vegye meg újra, minek?
és ez kicsoda? valószínű itt félreértés lehet, mert ez így elég árnyalt részinfó és valahogy kimaradtak az előzmények, amit a jelek szerint a mindent megvevő srác nem értett meg. pedig még nekem is sikerült.
elővásárlás volt,ahol elég részletesen le lett írva sok minden. esetleg el kellett volna olvasni és megérteni. nem volt trükk vagy átbaszás, csak bizonytalanság. sajnos,mióta már lejárt az elővásárlás, már levették az oldalról a teljes szöveget. biztos direkt, hogy legyen mire bedobni ezt a hszt 2 vagy már talán 3 hétre rá,hogy lejárt? nekem nem barátom, és az eddig is lejött, hogy alapvetően nem olcsó, legalábbis az új kiadásoknál, mint ahogyan nem is tucatzenét játszik, de ebben most én is érintve voltam, mert az EP szerintem most nem vészes áron, 20 dolcsiért volt és ezt én is rászántam, majd vártam. ami végül nem jelent meg. erről kaptam is egy emailt, ahol le lett írva (angolul),miért nem, és hogy mindenkinek köszönik,aki elővásárolt, de a jelzett okok miatt visszautalásra kerül a pénze! én ezt 2 napra a levél után meg is kaptam, valószínű más is, így a srác is. ha meg nem,akkor jelezze MSnek. bosszantó, de ez van,az elején is benne volt a lehetőségekben.
ezután lett az EP ára feltolva 20-ról 250-re,most is ez van az oldalon, és egyébként szó sincs itt semmilyen kollekcióról vagy diszkográfiáról cserében vagy pluszban. én nem nagyon beszélni angolt, de ennyit még én is megértek, ha olvasok. gondolom az MS felbaszta az agyát valamin és ezért történt most ez.