NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• Nastar
    Semilyen felkonvertálásról szó sincs,javítottam a hangján már amennyit lehetett ezt jelenti a remastered, flacba csak azért lett mentve ,hogy a további veszteséget elkerüljem,hiszen mint azt sokan tudjuk, a flack az egy veszteség mentes audió codec ezt kb úgy tudnám neked elmagyarázni mint ha valamit zipbe csomagolnánk de ha kicsomagolom attol még ugyan olyan marad csak a mérete változik.Ergo ha a végeredményt mp3 ba mentettem volna el, akkor bizony mégtovább romlott volna a minősége!!! Egyébiránt én is lossless párti vagyok de ezeket a nótákat sehol nem találod meg veszteségmentesen, sőt a legtöbb mostani kiadvány sajnos már egyből mp3 ba jelenik meg (Italove - Heading For The Sun)ha hallanád azt a forrást amiből ezt a két dalt kikevertem, hogy így szóljon, garantálom hogy hanyatt esnél majdnem sz.rból kellett várat építenem!Ha kiváncsi vagy a losslesses munkáimra nézz be a 80-as 90-es fórumba ott találni fogsz egy két linket és garantálom neked ha letöltöd és megis hallgatod természetesen nem szokol rádión akkor többet nem fogsz kételkedni abban amit csinálok!Röviden ennyi további szép napot.