NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    az élet tényleg zajos, azzal nincs is gond, én sem vagyok ellene az "analógos jellegű természetes" hangzásnak, csak az én zenei (audió) értékrendemben a búgás, gerjedés (vagy erős sistergés) kevesbé fokozza az életszerűséget, nekem nem attól lesz analógos, de pl. 1-1 vagy néhány vinyl pattogást, és néhol picit karcos hangot is simán elviselek, ez egyáltalán nem rontja a zenei élvezhetőséget, csak retrósabbá teszi.

visszatérve egy gondolatra a kiinduló felvételhez, nincs vele semmi bajom! van nekem is hasonlókkal bíró (nem általam készült) felvételem és igen, ettől többnyire csak sokkal rosszabbakba lehet itt-ott belefutni.
    icipici halk megjegyzés, kiegészítés akart csak lenni, csak megint hangosan gondolkodtam. hiába, egy fórum sokszor ilyen.

a hipózott digitális hangzás önmagában és ideális esetben tényleg steril, de gyakorlatilag szinte semmi akadálya annak (lásd pl.akár a digitálizált felvételt), hogy bármikor akár hagyományos analógos jellemzőkkel (környezeti vagy egyéb zajokkal, analóg hangszerekkel, egyéb felharmónikusokkal) kerüljön tárolásra a zene, aztán olyan legyen mintha..... és máris nem lesz steril.