akkor hirtelen nem jött le, később már, ahogy írtam is, összeállt a kép a mondókáddal nálam is, volt egy kis fáziskésés nálam, bocs, előforul.
gyorsaság, oké, nekem ennek egyértelműnek kellett volna lenni? nem szoktam összevetni ki-kinek a videóit,a megjelenési időpont/kirakási sebesség viszonnyal. ez is csak ezért nem volt számomra egyértelmű.túltárgyaltuk, köszi.
azt, hogy én épp nem látok mindent,ahogy gondolom te sem vagy a világ összes előadójával (csak a 99%-ával ) online összekötettsében, így kicsit kedvesebb gesztust vártam volna arra, hogy van-e valami más is a stílusban kérdésre, minthogy az az én problémám típusú bájos gondolatröptetés helyett, a zenét meg köszi, a mások nevében is.
nekem elég a sample is, ami tetszik nekem,az ha nem is azonnal, de gyorsan meglesz nekem is losslessben.ehhez nem kell ma már vérkapcsolat egyik előadóval sem. nálam is volt nem is egy esetben olyan, hogy meg akartam venni,direktebn ráírtam, és a végén ingyen megkaptam. a butítással meg egyetértek, ne szórd azt a keselyűk elé,amiért mosolyt,köszit sem kapsz cserébe.
a valami értelmes-nél egyébként olyan kreatív produkcióra gondoltam,ami nem egy régi zene agyonkoppintott új kiadása vagy remixe. itt elég erős a Fancy vonulat és bár nem rossz a zene, nem a mexikói,vagy latin vonalra gondoltam, mint a srácok másik hasonló mixelgetései