a legváratlanabb pillanatban, de legalább megnyugtat, hogy vannak itt bőven rendszeres olvasók és idejárók, ja és kösz a sok hasznos segítséget.
nem beszélsz sokat (ez azért szerencse), de rólad mindig ez ugrik be (alább), jössz, röhögsz valamin magadnak, mint a fakutya, aztán elillansz.
a válasz már megvan, a múltkor már rákerestem itt, talán írtam is, csak ma nem ugrott be hirtelen, köszi, Dióka dmcallofmusic, de hogy miben volt gyors,azt nem vágom, de már nem is lényeg.
aztán italo fronton van-e valami új és értelmes híred vagy csak bambulsz? túl sok értelmeset én nem láttam, nem hallottam mostanában az itt is belinkelt pár ember megmozdulásain kívül.
és ez már Önös közérdekű
ma rá akartam nézni egy régebbi fickóra,amit itt emlékeim szerint italomucsacso is ajánlott itt, azt hiszem,még nem volt meg az előadói neve, vagy nem volt biztos,milyen néven lesz, talán még csak youtube nevén szintizgető ember volt, nem mentettem el akkor, de egész jó italo beütésű zenéket produkált, gondoltam ma ránézek,miket csinált azóta, de persze, hogy nem találom. ha beugrik valakinek jelezze már.