NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    Ember! Pista bácsi!
    Te itt egy szalmaszálat sem raktál nagyon még le, értelmeset pedig egyáltalán nem, de ahhoz volt eszed,meg arcod is, hogy ide gyere és bedobj egy linket a reklámozásodra,majd én nem hogy egy rosszindulatú, hanem kifejezetten tényszerű véleményezés után teljesen jóindulattal bent is hagytam ebben a fórumban az egyáltalán nem idevaló linkedet!
    Ezek után a sokadik álregeddel te beszélsz tiszteletről, részemről meg annak hiányáról? Te biztos egy vicces kisfiú vagy,

A szenzációs new italo fórumod kb. annyira new italo,és szenzáció mintha Bangladesben indítanál egy texasi marhapásztoroknak szóló német nyelvű harci helikopter szerelő rajongói fórumot.
    Mivel már van új fórumod, ami szenzációs, népszerű és új is, így szerintem töltsed ott nyugodtan mindazon sok áldozattal és erőfeszítéssel járó idődet is ahelyett, hogy bármilyen ide szánt hozzászólással gazdagítanád ezt a fórumot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a fórum annyira aktív, hogy sok régi tag is visszajár, ha másért nem,akkor leskelődni , vagy néha beszólogatni, a normáisabbak pedig még értelmes zenei hsz-t is tudnak kreálni, ha akarnak, de nem kell hozzászólni sokaknak feltétlen ahhoz, hogy valami népszerű legyen, sok a letöltés is,az is mutatja, mennyien aktívak, kíváncsiak, érdeklődőek a háttérben és sem nekem, sem a néhány hsz-előnek nem célja, hogy megváltsa a világot vagy a világ első számű akármilye legyen.

Szavaiddal élve, hallod, figyelj már, leírom még egyszer CSAK NEKED: SOK SIKERT ÉS SOK-SOK LÁTOGATÓT A FÓRUMODHOZ!
    Ránéztem, azóta gyomorpanaszaim lettek a röhögőgörcseimtől.