NEW ITALO DISCO & Hi-NRG - SYNTHWAVE - NEW RETRO WAVE - NU-DISCO

banner

• amaximus
    Nem teljesen értelek, de nyilván ez az én szerény felfogóképességem hibája,nem a te zsenialitásodé.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Amiket te hozol, tök mindegy, hogy miben és hogyan linkelgetve, azok szerény agykutató véleményed szerint nem találhatók meg bárhol máshol is, sőt ugyanazon helyeken,amiket nekem is összefoglaltál?? hmmm? Akkor meg mi a fenének rakod ide is a linkjét?elég lenne ennyi erővel egy darab link mindegyik főoldalára és akkor "menjél öcsém, aztán keresgéljél magadnak" címszó is. Nem?

Elnézést, hogy nem nyálazom át a világ összes zenei megosztó oldalát, a felsoroltakon kívül még 2 tucatnyit is, hogy a nálam már rég lossless-ben meglévő zenék után felkutassam, hogy vajon az épp melyikhivatalos zenei oldal vagy warez megosztó melyik részén található meg szintúgy. Nekem ezek kéznél vannak, míg te meg bújod az általad is felsorolt oldalakat és onnan linkelgetsz. Ez a Te egyéni bajod.
    Aki böngészgeti azokat az oldalakat,azok rátalálnak szerény személyed nélkül is!
    Én meg azért rakom ide ki, mert így nekem mindössze 2,azaz kettő db. klikkembe telik és nem kell 876 oldalt belinkelnem ugyanezekért.

Amit iderakok én,amit ideraksz te, az mind azért van, hogy bemutassunk, ajánljunk dolgokat. Gondoltam én, de megint tévedtem....Próbálj meg már nem megfeszülni azért, hogy rajtad kívül bárki más is iderak a fórum témájába vágó dolgot, és a zene az belevágó, nem úgy,mint a sajtófotók és (sokszor még csak megjelenésre váró) lemezborítók garmadája,amikkel sokszor elárasztod a fórumot értelmetlenül.

Ami neked kommersz,az még másnak lehet ugye érdekes? Megengeded?
    Ha nem megy, akkor ajánlottam már régebben is, blogolj magadnak! Tudok ajánlani oldalakat is,ahol elkezdheted, és a kutya sem szól bele,miket és hogyan osztogatsz, dobálhatod tonnaszámra a borítókat, és csak a te kedvenceidet, ha szerencséd van, még lesznek hű követőid is,akik majd csak azt szeretik,amiket te osztasz meg, más zenét sosem hallgatnának meg.

Ha mindenképpen téged akartalak volna parodizálni,akkor ezt a sok borítóképet egyesével és min. 8 megapixeles méretben rakosgatom fel hozzázólásonként egyet, de voltam olyan rendes, hogy mások kedvéért ettől eltekintettem, ja és hogy nincs rajta az összes általad is "hitelesített" név?
    Elnézést, ez nem egy reprezentatv ajánló, és ez csak egy fél nap termése volt (nem a mai napé, csak ma épp ezekről mazsoláztam 5 perc alatt),összerakhattam volna egy teljesen másik 30 lemezes ajánlatot is, mára ezt dobta ki a gép, felesleges rugóznod rajta, nem szándékoztam berakni az elmúlt 3-5 éve összes borítóját és előadóját sem (többszázas, vagy többezres nagyságrendben) csak azért, hogy észrevegyél benne még néhány olyan előadót is,akik épp benne vannak a Te egyedi kedvenceidben, mert egyáltalán hallottál róluk valaha is.
    Az NRW synthwave témakörben többszáz eladó tolja a zenéket,napi min. 1-2 új megjelenéssel, (nyilván nincs időm és kedvem sem folyamatosan közvetíteni ide), csak azért mert te nem ismered vagy nem szereted, még másnak sok jó zene lát napvilágot,ezt fogadd el akkor is, ha belebetegszel ennek tudatába.

Utoljára szerkesztette: amaximus, 2015.07.18. 15:16:19