Köszönöm Reynaud a kioktatást!
Szerintem neked van valamilyen mély értelmi beütésed, de ezt nem biztos, hogy itt és most ki tudom gyógyítani belőled, viszont vedd figyelmeztetésnek azt a hsz-t,amire ezt reagáltad, aztán mehetsz panaszkodni a magasabb fórumokra!
A múltkori törlésről és okáról is tájékoztattalak, csak sajnos kezdődő amnéziában szenvedsz, ezt ne itt kezeltesd, ha lehet, ott is ugyanez a gond volt, hogy kétpercente ismételgeted ugyanazt,mint valami fakutya.ÁJJÁL LE VELE! ENNYI.
Ne rám szánj időt,isten óvjon ettől engem, hanem arra, hogy ne ismételgesd önmagad agyvérzésig!
Gyűjtsd össze egybe az infókat és oszd meg, vagy szólj valami értelmeset, az általam összeszedett hszeid minden, csak nem lényeges vagy hasznos. Szeretem az ilyen "én tudom mi az italo disco"' dumás srácokat (mert hisz a másik biztos nem tudja), olyan ismerős a szituáció, csak nem együtt kávéztál k1-el?! Az a problémád , hogy neked fingod sincs rólam, nem hogy az "italo discomról", de ennek alapvetően örülök, nem szeretem a mentális rizikófaktort.