ha már belekérdeztél, van pici morzsám, még aznap a hír után próbáltam keresni Mflexet meg a DMC-t is többször is, de 2 napig nem jött egy betű válasz sem tőlük, majd ma reggel talán a 2-3 kérlelgetés után kaptam egy 90mp-es részletet mp3 128ban, hozzá életveszélyes fenyegetéssel, ha kikerülne tőlem, nekem annyi, tehát kaptam, de ezek szerint nem osztogatósat, hanem mert mint írták, foglalkozunk is és publikáljuk az Mflex megjelenéseket. így egy véleményt mondhatok.
a megjelenés időpontját nem tudom,nem kaptam infót,csak amit tudni, hogy hamarosan...valamikor. :)
a zenétől én sokat vártam, mint synthwave rajongó. persze fingom nem volt,mit fogok hallani, a hossz pedig rövid egy komolyabb értekezéshez, de amit hallottam,attól én tényleg izgalomba jöttem, viszonylag lassabb ütem, de végig lüktető hangzás, több helyen kegyetlenül brilliáns megoldásokkal, kellemes dallamvonal. én nagyon várom, és arra esküdni mernék, hogy neked is nagyon be fog jönni, remélem többeknek is tetszeni fog, itt lesz helye,az biztos.
a többi meg remélhetőleg hamarosan kiderülhet. szóval várjuk.