A stíluson és kultúrán lehet vitatkozni, viszont Rain70 jelenleg semmi olyat nem írt, mely miatt nekem a korábban már többször vázolt feltételek alapján beavatkoznom vagy törölnöm kell. Kérlek, ha csak nem érzed feltétlen kényszerét,akkor (SE) ne utalgass arra, hogy milyen szinten és mikor kell beavatkoznom bármibe. Amint ez szükséges, észre fogják venni az érintettek.
Egyébként én sem érzem, hogy Rain a legmegfelelőbb hangnemben fejezte ki (megint) magát, ámbár veled sem értek egyet, hogy pont az a demo nem az italo disco stílus,hanem más jegyeit hordozza, de nem éreztem szükségesnek ezt elmondani.
Remélem normál mederbe kerül a kommunikációtok, akkor is, ha nem egyezik a vélemény, hisz a véleménykülönbség sem tiltott, tehát lehet, Rain, ezt meg TE (is) fogadd el!!
Megjegyzem azért, hogy önmagában csak a nézeteltérés (eltérő nézetek) vitatása teljesen normális dolog, semmilyen szinten nem büntetendő vagy korlátozandó! Most is csak arra kérem a hasonló adok-kapokban részt vevőket, hogy a lehető legkulturáltabb módon fejezzék ki álláspontjaikat!