Ez neked és Reynaudnak is szól, MINDEN FENT MARAD!
Annyi szabadásom és mozgásterem hagy legyen már ebben a fórumban, hogy azt rakjak be,amiről azt gondolom, rajtatok kívül bárki mást is érdekelhet, még akkor is, ha esetleg súrolja nálatok az ingerküszöb alját! Egyik sem rocker zene vagy tuttyaatökömmi, de ígérem, igyekszem a későbbiekben majd csak nívósabb dolgokat feltenni! Nem biztos, hogy mindig sikerül.
Egyébiránt volt már Reynaudtól is olyan,amire mondjuk én is felszisszentem, mégsem szóltam egy büdös szót sem és nem kezdtem el javasolgatni sem törlést,sem azonnali zene cserét, azt csináltam,amit szoktatok javasolni, átléptem.
Tehát ezt és a hasonló szitukat akkor remélem a későbbiekre nézve is túltárgyaltuk.
Az IRIS egy könnyed, C oldalas lötyipötyi, oké, de valamiért megjelent néhány italo listában, valóban CSAK alapon került ide, a Csabax féle egy Birizdo Lajos nevével fémjelzett produkció, ami azért nem annyira rossz, hogy kiutáljuk, így sikerült, de ezt is csak érdekességképpen raktam be, a Mosaik pedig szerintem kifejezetten kellemes zene, ezt nyugodt szívvel felvállalom a nevemen is!